Assortiment

Assortiment 

Agri Bouwmarkt is een klassieke how to make an essay longer word count breedpakketzaak met in de sector een bijzondere plaats tussen speciaalzaken en grootschalige bouwmarkten.

De winkelformule wordt gedragen door drie best place to buy a research paper hoofdgroepen: dier-tuin-klus. Het aanbod in deze drie modules is zeer compleet en op onderdelen verrassend onderscheidend.

Mede doordat het assortiment vrijwel uitsluitend bestaat uit A-merken is het winkelbeeld overeenkomstig een speciaalzaak of vakhandel. Door de veelheid aan artikelen en artikelgroepen ontstaat gelijktijdig de associatie met de grootschalige branchegenoten.

In deze paragraaf is het weinig zinvol om een opsomming te formuleren; volstaan wordt met het plaatsen van een willekeurig aantal merkenlogo’s in de drie hoofdgroepen:

module dier

merkenlogo’s

module tuin

merkenlogo’s

module klus

merkenlogo’s

Bonzo Wolf Plieger
Royal Canin Gardena Knauf
Cavom Metabo AEG
Fokker Ecostyle Sikkens
Eukanuba Pokon Flexa
Iams Messner Velux
Velda Betafence Nemef
Advantix Einhell Hamstra
Havens HTH / Marina Stanley

 

Complementair aan de hoofdpijlers zijn de subgroepen huishoud en agro. Levende have bestaat uit planten, kerstbomen en vissen. Het randassortiment bestaat uit de seizoensgroepen carnaval, recreatie, kerst en vuurwerk. Daarnaast wordt de navolgende dienstverlening geboden: