Ons Team

Ons team

de winkel wordt aangestuurd door Ad Geerts (1960). Ad is een druk baasje en in de dagelijkse praktijk veelal vindbaar op de winkelvloer. Naast zijn specifieke winkeltaken doet hij ook veel van de indirecte taken en een groot deel van de managementtaken. De meeste affiniteit heeft hij met zaaizaden, meststoffen, planten, gewasbescherming en agrarisch assortiment. Eens een boer . . . .
Jolanda Geerts is een stille kracht of een onzichtbare kracht. Als echtgenote van Ad is zij een beetje de moeder van het team. We zien haar nooit; druk als ze is met haar eigen praktijk Medisch Pedicure Brabant. Wel zorgt Jolanda ervoor dat de papierstroom in goede banen wordt geleid. Populair is zij elke 25e  van de maand ☺
Rick Kappen is al vele jaren de linker- en de rechterhand van het team. Rick is een oer-Balkummer maar woont al enige tijd in buurdorp Rosmalen. Hij heeft een zwak voor persoonlijke verkoop, it-taken en caissières.  Hij is veelal vindbaar achter de infobalie en achter de computer. Rick is breed georiënteerd en een waardig vervanger / bedrijfsleider.
Good old Anja uit het buurdorp Heeswijk maar vergroeit met Berlicum. De datum van indiensttreding is niet precies bekend maar moet ongeveer 1985 zijn geweest. Onze huisdierenmodule is helemaal haar ding en dan vooral het vogelgebeuren. Anja is alom gewaardeerd om haar begripvolle en vriendelijke uitstraling. Natuurlijk ook wel een beetje om haar kenmerkende rode wangetjes.
Nicky van Helvoirt is de sjouwer en de techneut van het team. Ook komt hij bij de mensen thuis in zijn hoedanigheid van bezorger. Agri Bouwmarkt maakt handig gebruik van zijn veelzijdigheid en van zijn gemotiveerdheid. Het specifiek technisch inzicht komt wel heel erg vaak van pas. O ja, Nicky is woonachtig in het buurdorp ’s-Hertogenbosch.
In dit rijtje vervult Toni Schel uit Vinkel de rol van jongste bediende, zij het op een eervolle wijze. Toni is de persoonlijk assistent van alle collega’s en vooral hierdoor superveelzijdig. Naast zijn passie voor fitness, voetbal en uitgaan maakt hij ook nog tijd vrij om het winkelvak eigen te maken. Talentvol en gemotiveerd is hij zeker. Un goeie knul en een aardig joch.
Isabelle Mouissie uit Berlicum is een gewaardeerde weekendhulp en vakantiekracht. Een jongedame met toewijding, passie en motivatie. Waar vind je ze nog? In de winkel is zij actief tijdens de koopavonden, op zaterdag en enkele dagen per week in de schoolvakanties.


Kelly Schel uit Berlicum; samen met Isabelle zorgt zij voor een dicht rooster in de weekenden en tijdens vakantie. Kenmerken van deze actieve jongedame: charmant, intelligent, en super sociaal. Ook met deze wakkere tante zijn we super content.


Een mannelijke weekendhulp met karakter, da’s Bram van den Eng uit Middelrode. Hij is uitermate klantvriendelijk en ook super flexibel, niet te verwarren met super lenig, en hij staat ook altijd voor ons klaar. Een baken en een gouden kracht waarop we kunnen vertrouwen. Wereldgozer.


En als laatste in deze rij onze gewaardeerde weekendhulp Max van Brussel. Ook deze kanjer is aan het uitgroeien tot een heuse winkeltijger. Hij is een harde werker en pikt het allemaal snel op. Ook taken als heftruck en platenzaag machine. Zeker een collega om in ere te houden.


Ook Evi is een toppertje.
Aan de kassa-werkplek is zij gemiddeld 20 uur per week een heuse vraagbaak.
Ze is altijd goedgemutst, superklantvriendelijk en bijna alwetend.
O ja, ze heeft al verkering . . . . . . . .