Onze Kennis

Hoe vaak ervaart u het ? Een dialoog met een aanbieder welke niet wordt gehinderd door enige kennis van zaken dan wel zomaar een eigen invulling geeft aan een vraagstuk ?

Zulks komt veelvuldig voor in de retailsector maar ook wel op gemeentehuizen,

bij zorgverleners, taxichauffeurs en tal van andere beroepsgroepen.

In de branche waarin Agri Bouwmarkt opereert is het kennisniveau vaak van een bedroevend peil. Mede daarom wordt alles in het werk gesteld om juist op dit terrein het verschil te maken.

Agri Bouwmarkt vindt kennis belangrijk. Kennis van zaken over vlooienbestrijding, bloemkool kweken en veiligheidschoenen is niet minder belangrijk dan kennis over kwaliteitsverf, voordeursloten en  hogedrukreinigers.

Aan de Kerkwijk weten we waar we het over hebben en investeren we in het verder vergroten van het kennisniveau. Winkeltrouw creëren we mede door juiste en deskundige adviezen. Om zoveel mogelijk kennis op te snuiven zijn we dol op leverancierstrainingen, cursussen en beurzen. Het volgen van vakgerelateerde opleidingen wordt van harte ondersteund.

Twaalf dagdelen per jaar wordt een collega afgevaardigd naar de Sikkens-academy en vier keer per jaar organiseren we een interne trainingsavond. Tot aan rollenspelen toe, bijvoorbeeld koper- verkoper situatie over de aanschaf van een vijverpomp.

Eerlijk is eerlijk; in de assortimenten elektra en multimedia kunnen we nog een slag maken maar bij  alle andere producten scoren we zeer behoorlijk als het gaat over de kennis die in een winkel verwacht mag worden.