Onze Winkel

Over ons

Agri Bouwmarkt is een middelgrote dorpswinkel in het Brabantse Berlicum. Ongeveer honderd jaar geleden is de onderneming op een logische plek in het dorp van start gegaan als een boerencoöperatie. De winkel anno nu heeft vele evoluties en revoluties achter de rug maar ademt nog steeds de nostalgische sfeer van toen. De winkelformule verandert dagelijks maar het authentieke pand en de gemoedelijke cultuur zijn gebleven. Winkelen bij Agri Bouwmarkt voelt als thuiskomen. Knus. Vertrouwd.

Het assortiment van Agri Bouwmarkt kent drie hoofdpijlers: dier, tuin en doe het zelf. Complementair zijn de groepen huishoud, agro, en seizoensaanbod zoals carnaval, kerst en vuurwerk. Verhuuractiviteiten zijn stevig in ontwikkeling, met name machines, aanhangwagens en steigermaterialen.

De winkel is niet aangesloten bij een ketenformule maar bedient de lokale en regionale markt vanuit een eigen visie. Met tien medewerkers (zes fte m/v), een onderscheidend promotiebeleid, coulante omgangsvormen en wekelijks 59 openingsuren is Agri Bouwmarkt een wezenlijk onderdeel van de woon- werk- en leefomgeving.