Sikkens en meer

 

Sikkens en meer  

Erkend Sikkens Specialist wordt je niet zomaar. Deze onderscheiding van Akzo Nobel – coatings is toegekend aan minder dan driehonderd dealers in geheel Nederland.  In Berlicum zijn we hartstikke trots op het behalen (behouden !) van dit eervolle predicaat.

voorraad:

nagenoeg het gehele assortiment bouwverven en ook de meeste latexen staan op voorraad, zowel in grootverpakking als in kleinverpakking. Niet beschikbare soorten of hoeveelheden worden geleverd binnen 24 uur.  Dit geldt voor alle basisverven bestemd voor lichte tinten en donkere tinten.

 

mengmachine:

bij Agri Bouwmarkt staat de Ferrari uit de stal van Sikkens – mengmachines. Het computergestuurde apparaat doseert tot op drie decimalen waardoor kleurverschillen uitgesloten kunnen worden. Het wekelijks onderhoud en de periodieke inspecties staan borg voor probleemloos functioneren. Honderd procent betrouwbaar met zekerheid in elk blik.

 

kleuren en stalen

klaar terwijl u wacht: 54.000 kleuren. Keuze uit bekende kleurcollecties als Pure, Wijzonol, Farrow & Ball, Jan des Bouvrie, Praxis, Gamma, RAL, Histor, Sigma en vele, vele andere.

Kleurstalen tot A-vierformaat en tal van waaiers zijn op uitleen beschikbaar.

Toegewenst: veel inspiratie . . . .

 

 

mengpasta’s

om uw gekozen kleur ‘customermade’ te maken worden uitsluitend de allerbeste pigmenten toegevoegd aan de basisverven. Zo bent u verzekerd van maximale kleurechtheid, glansbehoud,  UV-bestendigheid en duurzaamheid. Gegarandeerd en gecontroleerd gebruikt de Erkend Sikkens Specialist geen pigmenten van andere niveaus, bijvoorbeeld Hema-verf.

 

basisverf

ook het hoogstaande kwaliteitslabel Sikkens kent meerdere kwaliteitsniveaus in ogenschijnlijk dezelfde producten / blikken. De Erkend Sikkens Specialist levert de allerbeste bouwverven in blikken met Nederlandstalige opdruk. Een kenmerkend onderscheid is de hoeveelheid oplosmiddel in een liter bouwverf. Bij Agri Bouwmarkt is dit maximaal 300 ml waar dit in andere Sikkens-blikken ook 400 ml. kan zijn. Vanzelfsprekend maakt dit een groot verschil in rendement en laagdikte.

 

kennis en advies

drie medewerkers van Agri Bouwmarkt doorlopen het continu opleidingstraject  ‘Sikkens – academy” en zijn gelouterd in theoretische kennis en praktische vaardigheden.

Eerlijk =eerlijk: Agri Bouwmarkt is geen koploper in kleuradviezen voor bijvoorbeeld interieurs (kleurtonen, kleurverzadiging, kleurhelderheid, kleurdiepte, kleurcombinaties) maar wel kunt u terecht voor alle vragen op verftechnisch gebied en producten.

 

nonpaint

bij een kwaliteitslijn topverven hoort een kwaliteitslijn gebruiks- en verbruiksmaterialen.

De meest zuivere terpentine, schuurvellen met diamantkorrels, natuurlijke kwasten, synthetische kwasten, vijftien soorten rollers, vulmiddelen, kitten en nog veel meer.

 

 

prijs

de Erkend Sikkens Specialist rekent een eerlijke verkoopprijs voor elk blik. Voor het continueren van alle meerwaarden is een normale handelsmarge noodzakelijk. Gelet op de zekerheden / garanties leiden stuntprijzen tot een afbraak van de toegevoegde waarden.

Aanhaken bij het prijspeil van internetdiscounters en stunters is op zichzelf geen moeilijke opgave maar betekent wel dat een kwaliteitsblik Sikkens in de regio niet langer verkrijgbaar is. Agri Bouwmarkt verliest de realiteit niet uit het oog en biedt een interessante kortingsregeling bij bestedingen vanaf  € 250, =

 

 

Ervaar het verschil tussen verven met verf en schilderen met Sikkens.